Floatsessie met luxe borrelplank vanaf twee personen.

Naaldwijk en Den Haag

Naaldwijk Secretaris verhoeffweg 17b
2671 HT Naaldwijk
info@resetspa.nl 085 043 2421

Den Haag Brouwersgracht 4
2512 ER Den Haag
info@resetspa.nl 085 043 2421

Cadeaubon

Privé Wellness

Wanneer gun jij jezelf weer zo’n wellness-sensatie? Reset Spa heeft alles om je wellnessbezoek tot een succes te maken.

Wanneer gun jij jezelf weer zo’n wellness-sensatie? Reset Spa heeft alles om je wellnessbezoek tot een succes te maken.

TWEE WELLNESSRUIMTES

Reset Spa heeft twee wellnessruimtes, alleen voor privégezelschappen van twee tot vier personen. Je vindt in beide de faciliteiten die hierboven staan. Ook heb je een zitje waar je gezellig kunt bijpraten. Alleen de sfeer is compleet anders. Je kiest voor het chique en een tikkeltje romantische interieur van, Temptation. Of je houdt het soberder, natuurlijker en landelijker, Wildlife.
Ook alles wat je graag bij de hand hebt bij een bezoek aan een wellnesscenter is er: bodyscrub als starter, douchegel, shampoo en föhns. Een badhanddoek en een badjes kun je bij ons huren. 

FINSE SAUNA

Er gaat niets boven een Finse sauna. De temperatuur ligt op 75 tot 80 graden. Door die warmte krijgt je lichaam een boost. Bloedvaten gaan zich verwijden, de hartslag gaat omhoog. Doordat je transpiratie op gang komt, worden afvalstoffen effectief uit je lichaam afgevoerd. Je kunt het effect een beetje vergelijken met een stevige workout. Een saunabezoek duurt minimaal 15 minuten. Die tijd is nodig om op te warmen, omdat de warmte wordt overgedragen door de verhitting van de lucht.

INFRAROODCABINE

De infraroodcabines bij Reset Spa lijken op de Finse sauna. Met één belangrijk verschil: het is de directe infraroodstraling die zorgt voor de warmteoverdracht. Het is een heel andere ervaring dan een Finse sauna. De lucht in de infraroodcabine warmt namelijk niet op. Die warmte voel je wél op je spieren, daar waar de lampen hun werk doen. In de Finse sauna ben je letterlijk omringd door een aangename warmte waar je tot rust komt. 
De temperatuur in de infraroodcabine ligt tussen de 30 tot 40 graden. Doordat deze direct op het lichaam wordt overgebracht, is de straling heel geschikt om spier- en gewrichtspijn tegen te gaan. Ook mensen die last hebben van reuma en artrose maken graag gebruik van een infraroodcabine.

STOOMCABINES

In stoomcabines vind je weer een heel andere soort warmte. Die warmte is droog in een Finse sauna, maar extreem vochtig in een stoomcabine. Dit heeft een heilzame werking op de luchtwegen. Inhaleren van stoom helpt de luchtwegen te openen. Zo heb je minder last van problemen met je ademhaling.

WHIRLPOOL

Wat is er heerlijker dan krachtige warme waterstralen die je spieren na een dag hard werken of een flinke workout masseren? Dat effect krijg je in de whirlpools van Reset Spa.

IETS ETEN OF DRINKEN?

Wil je iets eten of drinken? Dat kan bij Reset Spa. We serveren diverse koffiespecialiteiten, allerlei soorten thee en een paar drankjes die goed zijn voor je lijf. Ook als je iets wilt eten staan we voor je klaar: smoothies van fruit of nacho’s, granola of iets anders van de menukaart.
Natuurlijk kun je ook meteen een arrangement kiezen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN EN METEEN RESERVEREN?

Gebruik onderstaande reserveringsknop om jouw wellness avontuur realiteit te maken. 

Reserveren