Cadeaubon

Wellness met je eigen gezelschap!

Ontspan je na een bodyscrub in de Finse sauna of infrarood sauna. Geniet van het heerlijke aroma in de stoomcabine. Laat je gedachten afdwalen in het bruisend warme water van de whirlpool. Strijk daarna neer voor de open haard. En tot besluit neem je nog even die verfrissende douche. 

Wanneer gun jij jezelf weer zo’n wellness-sensatie? Reset Spa heeft alles om je wellnessbezoek tot een succes te maken.

Twee wellnessruimtes

Reset Spa heeft twee wellnessruimtes, alleen voor privégezelschappen van twee tot vier personen. Je vindt in beide de faciliteiten die hierboven staan. Ook heb je een zitje waar je gezellig kunt bijpraten. Alleen de sfeer is compleet anders. Je kiest voor het chique en een tikkeltje romantische interieur van Temptation. Of je houdt het soberder, natuurlijker en landelijker: Wildlife.
Ook alles wat je graag bij de hand hebt bij een bezoek aan een wellnesscenter is er: bodyscrub als starter, douchegel, shampoo en föhns. Een badhanddoek en een badjes kun je bij ons huren. 

Finse sauna

Er gaat niets boven een Finse sauna. De temperatuur ligt op 75 tot 80 graden. Door die warmte krijgt je lichaam een boost. Bloedvaten gaan zich verwijden, de hartslag gaat omhoog. Doordat je transpiratie op gang komt, worden afvalstoffen effectief uit je lichaam afgevoerd. Je kunt het effect een beetje vergelijken met een stevige workout. Een saunabezoek duurt minimaal 15 minuten. Die tijd is nodig om op te warmen, omdat de warmte wordt overgedragen door de verhitting van de lucht.

Infraroodcabine

De infraroodcabines bij Reset Spa lijken op de Finse sauna. Met één belangrijk verschil: het is de directe infraroodstraling die zorgt voor de warmteoverdracht. Het is een heel andere ervaring dan een Finse sauna. De lucht in de infraroodcabine warmt namelijk niet op. Die warmte voel je wél op je spieren, daar waar de lampen hun werk doen. In de Finse sauna ben je letterlijk omringd door een aangename warmte waar je tot rust komt.
De temperatuur in de infraroodcabine ligt tussen de 30 tot 40 graden. Doordat deze direct op het lichaam wordt overgebracht, is de straling heel geschikt om spier- en gewrichtspijn tegen te gaan. Ook mensen die last hebben van reuma en artrose maken graag gebruik van een infraroodcabine.

Stoomcabines

In stoomcabines vind je weer een heel andere soort warmte. Die warmte is droog in een Finse sauna, maar extreem vochtig in een stoomcabine. Dit heeft een heilzame werking op de luchtwegen. Inhaleren van stoom helpt de luchtwegen te openen. Zo heb je minder last van problemen met je ademhaling.

Whirlpool

Wat is er heerlijker dan krachtige warme waterstralen die je spieren na een dag hard werken of een flinke workout masseren? Dat effect krijg je in de whirlpools van Reset Spa.

Iets eten of drinken?

Wil je iets eten of drinken? Dat kan bij Reset Spa. We serveren diverse koffiespecialiteiten, allerlei soorten thee en een paar drankjes die goed zijn voor je lijf. Ook als je iets wilt eten staan we voor je klaar: smoothies van fruit of nacho’s, granola of iets anders van de menukaart.
Natuurlijk kun je ook meteen een arrangement kiezen.

Klik hier voor onze menukaart

Goed om te weten

  • In de wellnessruimtes mag niet worden gerookt
  • De minimale leeftijd is 18 jaar, onder de 18 jaar niet toegestaan. 
  • Zelf eten of drinken meenemen is niet toegestaan. Maak liever een keus van onze gezonde menukaart
  • U kunt badjassen en handdoeken van thuis meenemen of huren. Slippers verkopen wij niet. 
  • Lichamelijk contact is niet toegestaan
  • Reset Spa kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor zoekgeraakte privé-eigendommen
  • 2 uur na het boeken van uw afspraak kunt u kosteloos annuleren. Na 2 uur toch uw afspraak verplaatsen brengt 15 euro omboekingskosten met zich mee. 
  • Als u uw afspraak binnen 24 uur annuleert, dan bent u 100% van uw betaalde bedrag kwijt. Het is mogelijk om een voucher aan te vragen die u ontvangt via de mail met een unieke code. Deze is in te wisselen op een ander gewenst moment. 
  • De wellness is beschikbaar vanaf 2 personen. Extra personen zijn welkom als u dat van tevoren telefonisch meldt. Iedere persoon extra kan tot 3 uur gebruik maken van de wellness tegen een tarief van 70 euro max. 2 personen. 
  • Heeft u een giftcard van Reset Spa ontvangen om gebruik te maken van één van onze wellness ruimtes, dan is deze alleen telefonisch te boeken. Houdt uw giftcard nummer bij de hand tijdens het maken van uw afspraak.

 

Enthousiast geworden en meteen reserveren?

Gebruik onderstaande reserveringsknop om jouw wellness avontuur realiteit te maken. 

 

Reserveer wellness

Reserveer nu