Cadeaubon

Moederdag Yoga & float arrangement

Verwen jezelf of verras je moeder met een Yin Yoga & Float arrangement exclusief beschikbaar op 11 mei in Den Haag.

Verwen jezelf of verras je moeder met een Yin Yoga & Float arrangement exclusief beschikbaar op 11 mei in Den Haag.

Geniet twee uur lang van pure ontspanning op de yogamat, gevolgd door een rustgevend uurtje floaten. En dat is nog niet alles - sluit je ervaring af met een heerlijke borrelplank of sushi arrangement, op aanvraag beschikbaar.

Over de workshop

Christel, fysiotherapeut en yogadocente, en eigenaresse van Physi.Yoga laat tijdens deze bijzondere workshop self-myofascial release (zelf-massage technieken) samensmelten met rustgevende Yin Yoga, om je een ongeƫvenaarde ontspanningservaring te bieden. Gedurende twee uur geniet je van pure ontspanning op de yogamat, gevolgd door een rustgevend uurtje floaten.

Verken de kracht van deze self-myofascial release technieken met massageballetjes en ontdek hoe je ze kunt gebruiken voor zelfzorg, ontspanning en ter preventie van klachten. Tijdens deze workshop deelt Christel praktische tips die je ook thuis zou kunnen toepassen.

We combineren deze self-myofascial release met Yin Yoga, een rustige vorm van yoga waarbij houdingen langer worden vastgehouden. Yin Yoga is ook zeer geschikt voor de beginner! 
Deze vorm van yoga heeft vele therapeutische aspecten. Yin Yoga richt zich op het myofasciale (bindweefsel) systeem in het lichaam, en bevordert ontspanning en mobiliteit. Ruimte in het lichaam, ruimte in de geest! 
Perfect voorafgaand aan het floaten! 

Wil je meer informatie over Christel haar achtergrond of yoga? Klik op de volgende link en ga naar de site van Physi.Yoga

Een beeld van de workshop

Beeld je eens in, ontspannen de dag afsluiten alleen, samen of wat je verdient voor Moederdag. Je begint je dag met een kalmerend kopje thee op onze prachtige locatie in Reset Spa Den Haag. Daarna sluit je aan bij een kleine groep van maximaal vijf personen en loop je samen naar onze workshopstudio. Hier begeleidt Christel je in de yoga workshop om volledig tot rust te komen met de Self-Myofascial Release technieken en Yin Yoga. 

Twee uur lang ontspan je op de yogamat, gevolgd door een rustgevende sessie floaten. Na afloop kun je even bijkomen met een kopje thee, een verse smoothie of een ander arrangement op aanvraag. 

Tijdschema:

  • 17:45: Ontvangst met thee op locatie in Den Haag
  • 18:00 - 20:00: Ontdek de geneugten van zelf-myofascial release (zelf-massage technieken) terwijl ze naadloos samensmelten met rustgevende Yin Yoga.
  • 20:30 - 21:30: Dompel jezelf onder in een diepe staat van ontspanning tijdens een floatsessie.
  • Na afloop is er gelegenheid om nog even bij te komen met een kopje koffie, of op aanvraag kunnen we een ander arrangement klaarzetten.

Klinkt dit als een perfecte manier om Moederdag door te brengen?

Reserveer dan NU je plekje voor dit exclusieve Moederdagarrangement via het onderstaande boekings systeem, de boeking is te boeken per persoon.