Floatsessie met luxe borrelplank vanaf twee personen.

Naaldwijk en Den Haag

Naaldwijk Secretaris verhoeffweg 17b
2671 HT Naaldwijk
info@resetspa.nl 085 043 2421

Den Haag Brouwersgracht 4
2512 ER Den Haag
info@resetspa.nl 085 043 2421

Cadeaubon

Je Floatervaring bij Reset Spa: Van Begin tot Eind

Voor een vlekkeloze floatervaring hebben we alle details voor je op een rijtje gezet. Van het betreden van de floatruimte tot het genieten van de voordelen van magnesiumrijk water. Ontdek hier hoe je je voorbereidt op een onvergetelijke floatsessie.

Handig om te weten:

  • Je hoeft geen badkleding aan in de float ruimte, je bent tenslotte alleen.
  • Zachte handdoeken + oordopjes zijn bij uw float afspraak inbegrepen. 

In de ruimte hebben we verschillende producten voor u klaar staan,

  • Body wash (groene gel), shampoo (gele gel), conditioner (witte gel) & bodylotion
  • Make-up remover, deodorant, lenzenvloeistof (verwijder je lenzen voor het floaten)

Voordat je het floatbad ingaat, raden we je aan om naar het toilet te gaan. Bij aankomst wijzen we je de weg naar het toilet. In de kleedruimte leggen we uit waarom het belangrijk is om even af te spoelen voordat je gaat floaten, zodat je fris de floatruimte betreedt. Je hoeft je haar en lichaam niet vóór het floaten met zeep te wassen; dat kan na de sessie. Daarna leiden we je naar de floatruimte. Bij het openen van de deur voel je warme lucht, omdat de cabine op lichaamstemperatuur is. Het water, rijk aan magnesium, is speciaal op deze temperatuur om optimale opname mogelijk te maken. Het zout zorgt ervoor dat je drijft, waardoor je het gevoel van "floaten" kunt ervaren.

Het floatbad is ongeveer 40 cm diep, zodat je er gemakkelijk in kunt staan. Je kunt het licht uitschakelen en het donkerblauwe doekje over je ogen leggen om het licht buiten te sluiten. Kies zelf je positie en gebruik de blauwe ringen voor hoofdondersteuning. Oordopjes zijn beschikbaar als je je oren niet onder water wilt hebben. Ontdek de meest comfortabele houding en ontspan.

In het begin kunnen lichamelijke klachten optreden, maar ontspannen liggen zal deze verminderen. Probeer je gedachten uit te schakelen en richt je op ontspanning en de effecten van het floaten op je lichaam.

Belangrijk:

  • Rode koord: noodgeval; trek eraan en we betreden de ruimte.
  • Niet scheren minimaal 24 uur van tevoren. Het magnesiumzout kan prikken op een net-geschoren huid. 
  • Vergeet niet je lenzen uit te doen en kleine wondjes in te smeren met vaseline.
  • Het water in het floatbad is stil tijdens de sessie. De pomp gaat aan wanneer je tijd voorbij is; dit merk je vanzelf.
  • Na de sessie heb je 15 tot 20 minuten om te douchen. Ontspan daarna in onze koffiehoek met een glaasje water of iets lekkers.