Floaten met luxe ontbijt vanaf één persoon

Naaldwijk en Den Haag

Naaldwijk Secretaris verhoeffweg 17b
2671 HT Naaldwijk
info@resetspa.nl 0174 76 08 75

Den Haag Brouwersgracht 4
2512 ER Den Haag
info@resetspa.nl 070 225 08 73

Cadeaubon

Isabel (31)

‘Floaten samen met mijn baby!’

‘Floaten samen met mijn baby!’
‘( 34 weken ) Mijn eerste keer floaten kreeg als verrassing van een vriendin het zwangerschaparrangement. Die bestaat uit een uur floaten en achteraf een heerlijke high-tea in thema van het geslacht van de baby. 

De dame van reset Spa liet ons de 2 float ruimtes zien en legde alles uit. Ik had er wel eens van gehoord “floaten” maar waar het precies goed voor was wist ik niet. Eenmaal in het float bad moest ik mijzelf wel even overgeven aan het helemaal ontspannen.  
Maar dat lukte! En goed ook want merkte dat ik steeds even in slaap viel! Het voelde zo goed om even geheel gewichtloos te zijn en de “druk” van mijn dikke baby buik niet te voelen. Ik vond het heerlijk!
Na afloop even lekker douchen in je eigen prive ruimte en de leuk aangeklede high tea maakte de verwenmiddag echt helemaal af.

De werking van het floaten was geweldig, ik heb veel pijn in mijn nek en schouders door mijn werkhouding, maar dat was een aantal dagen weg. Ik voelde dat mijn hele lijf een stuk losser was en mijn huid super zacht! Ik heb ook heerlijk geslapen die nacht. 

En daarom besloot ik dat dit zeker niet de laatste keer zou zijn dat ik dit wilde, want hoe mooi een zwangerschap ook is, het brengt ook wat ongemakken met zich mee en floaten is voor mij een perfecte manier om die ongemakken wat te verzachten. 

( 36 weken )

Gisteravond ging ik voor de 2e keer floaten. Ik keek er gewoon naar uit!! Nu het slapen steeds moeilijker wordt en mijn lichaam mij steeds meer in de weg gaat zitten voelt het floaten wel echt als een cadeautje aan jezelf.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het weer heerlijk was! Ik heb echt een uur goed kunnen ontspannen en geen pijntjes of ongemakken gevoeld en dat terwijl ik mij die dag absoluut niet fit voelde. Mijn onderrug moest ik even durven loslaten maar na ongeveer 10 minuten voelde ik me echt gewichtloos. 

Ik kijk alweer uit naar de volgende keer want ik voel vandaag echt dat het me goed heeft gedaan! Ik had vanmorgen zelfs de energie om weer te gaan sporten.

( 38 weken )

Dat de laatste loodjes het zwaarst wegen is dus echt zo! Al waggelend kwam ik binnen bij Reset Spa en keek ik er weer zo naar uit om lekker te kunnen floaten zonder dat mijn lijf zeer doet. 
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe fijn het is om gewichtloos in het water vol magnesium te drijven! Niet alleen het moment zelf maar de dagen na de float sessie kan ik nog goed door teren op dat ene uurtje floaten.
Ik denk dat dit voor nu even de laatste keer is maar na de bevalling zien jullie mij zeker terug !!