Naaldwijk Secretaris verhoeffweg 17b
2671 HT Naaldwijk
info@resetspa.nl 085 043 2421

Den Haag Brouwersgracht 4
2512 ER Den Haag
info@resetspa.nl 085 043 2421

Cadeaubon

Ervaring van Deb @moedertjeohhh

Deze week staat in het teken van maximale ontspanning; Rust nemen als moeder tussen alle druktes door. En niemand begrijpt dat beter dan @moedertjeohhh, zij heeft dan ook een heelijke blog geschreven over haar ervaring van de prive welness om even te ontsnappen aan alle druktes samen met haar partner!

 Naar de sauna gaan.....

Waar het voor veel mensen mega chill en relaxt is, vond ik het zelf altijd een beetje lastig. Want ja de warmte van de sauna vind ik heerlijk, het zwemmen en relaxen ook, maar het feit dat je dan met nog heel veel andere mensen in je blote kont moet lopen vind ik altijd een ding. Ik deed het wel hoor, maar ik kon me er dan wel van tevoren heel druk om maken.

Mijn man kreeg ik nooit mee naar een sauna, hooguit op bikini-dag (of nouja zwembroek-dag voor hem ????). Maar op één of andere manier voelen die dagen toch ook niet echt als ontspannen. Sowieso heeft mijn hoofd moeite met het loslaten van bepaalde dingen in een openbare sauna! Ik zie alles wat ik niet wil zien en ben veel te veel bezig met andere mensen. Maar dat is nu dus over! Want ik ga tegenwoordig naar de Reset Spa!

Gewoon een plek voor jezelf, een brandschone sauna, waar je gewoon kan en mag zijn hoe je wilt. In bikini, in je naakie, gewoon wat voor jou goed voelt. Je kunt er kletsen zoveel je wilt, hoeft niet stil te zijn, want dat vind ik dus altijd heel lastig! ???? Met een vriendin in de sauna, dan wil je toch gewoon lekker bij kunnen kletsen, zonder dat je rekening hoeft te houden met een ander?!

Voor mijn man en mij is de Reset Spa echt een terugkomend momentje voor ons samen geworden. Ons doel is 1x per twee maanden een ochtendje ontspannen. We plannen deze afspraak altijd gelijk in als we geweest zijn, zodat we het gewoon hebben staan en we iets hebben om naar uit te kijken. Even tijd voor ons samen, heerlijk een ontbijtje erbij, puur genieten. We komen dan mega tot rust en kunnen tegelijkertijd even dingen bespreken waar we thuis niet aan toe komen. Het is echt een moment van opladen en samen zijn. En dat is gewoon mega belangrijk!

Naast de privé sauna kies ik ook wel eens voor een uurtje floaten. Mega ontspannend en goed voor je. Het voelt echt als even opladen. Ik slaap daarna altijd veel beter en dat is echt wel wat waard. Voor de spieren en je huid is het floaten ook echt heel fijn. Ik ben zelf niet zo een sporter maar ik weet van Annemarie @demammavan dat het haar heel goed helpt bij het sporten.

Kortom, wil je een momentje voor jezelf of juist voor jou en je partner? Dan is de Reset Spa echt een aanrader. Gun het jezelf, want je bent het waard

Liefs Deb @moedertjeohhh