Cadeaubon

Reset Spa. Wellness, maar dan anders

In een wellnesscenter wil je tot rust komen. Je lijf de verzorging geven die het verdient. Even helemaal van de wereld. Een plek waar je jezelf kunt zijn. En juist dat is er in de grote wellnesscenters niet meer bij. Niet iedereen houdt ervan om die speciale momenten met anderen te delen. Of om bekeken te worden. Daarom is Reset Spa er. Een wellnesscenter voor jouw gezelschap alleen. Met de mogelijkheid om met twee tot vier personen gebruik te maken van de uitgebreide wellnessfaciliteiten. Of om alleen de sensatie te ondergaan van een floatcabine.

Reset Spa vind je in hartje Naaldwijk in de gemeente Westland. Ons wellnesscenter ligt vlakbij winkelcentrum De Tuinen, met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. In november 2019 werd Reset Spa geopend. In amper een half jaar tijd werd het pand compleet verbouwd tot een luxe spa met verrukkelijke wellnessfaciliteiten: een Finse sauna, een infraroodsauna, een stoomcabine en een whirlpool. Er zijn twee wellnessruimtes met exact dezelfde voorzieningen, maar met een andere inrichting.

Floaten in magnesiumhoudend zout water

Bovendien vind je bij ons twee afsluitbare float-cabines, cabines waarin je drijft op zout water met een hoog gehalte aan magnesiumchloride. Magnesium is een mineraal dat wel tientallen processen in het menselijk lichaam regelt. Eenderde van de Nederlanders heeft er een tekort aan. En via de huid wordt magnesium het best opgenomen.

Privé. Dus niemand anders

Het unieke van Reset Spa is dat je er privé gebruik van kunt maken. De wellnessruimtes zijn te huur voor twee tot vier personen. Eén sessie duurt minimaal twee en een half en maximaal zes uur. Al die tijd heb je de ruimte exclusief voor jouw gezelschap. Met vrienden, familie of wie je maar enthousiast maakt. En dat gaat heel snel!

Juist die privé-ambiance maakt Reset Spa zo bijzonder. Je voelt je bij ons echt vrij, zonder dat je het idee hebt dat je bekeken wordt. Weleens de ervaring meegemaakt dat je een bekende in de sauna tegenkwam? Eerlijk zeggen: dat wil je geen tweede keer.

Persoonlijke behandeling

Door die kleinschaligheid ben je bij Reset Spa verzekerd van een persoonlijke behandeling. Tijdens je bezoek is niets ons te veel. Er is altijd een gastvrouw die je graag helpt als je iets wilt vragen of een hapje of een drankje wilt bestellen. Vooraf krijg je een goede instructie, zodat je alles uit je bezoek haalt wat erin zit.

Professioneel

Verder zijn we op en top professioneel. De faciliteiten in Reset Spa zijn nieuw, afkomstig van bekende en betrouwbare leveranciers. Je kunt kosteloos gebruikmaken van verzorgingsproducten zoals shampoo, conditioner, bodywash, bodylotion en scrubzout. Een föhn is aanwezig. We hebben oog voor hygiëne en veiligheid. En ook nemen we alle regels en richtlijnen in acht die er zijn voor centra als de onze. In alles wat we doen streven we ernaar om het jou geweldig naar de zin te maken. Die paar wellnessuurtjes (of dat uur in een float-cabine) moeten echt verschil voor je maken. Daar mag je ons aan houden.

Tot ziens bij Reset Spa!

Meer informatie over wellness, floaten of arrangementen klik op onderstaande links.

 

Reserveer wellness  via deze knop

Reserveer floaten  via deze knop

 

Reset Spa. Wellness, maar dan anders Reset Spa. Wellness, maar dan anders Reset Spa. Wellness, maar dan anders Reset Spa. Wellness, maar dan anders Reset Spa. Wellness, maar dan anders Reset Spa. Wellness, maar dan anders Reset Spa. Wellness, maar dan anders Reset Spa. Wellness, maar dan anders Reset Spa. Wellness, maar dan anders